PENYA PRIMITIVA MENSUAL

24 € / PARTICIPACIÓ

 

    És una penya mensual que participa a tots els sorteigs de la Primitiva del mes incloent els dijous i dissabte.

    Fins el primer dia de sorteig de cada mes a les 13.30h a la nostra botiga, o bé fins el dia abans del primer sorteig fent una transferència bancària a la nostre c/c, també fins a les 13.30h. Si opteu per aquesta segona opció, haureu d'enviar-nos un correu electrònic o un fax adjuntant el comprovant de l'ingrés detallant el vostre nom complert. Rebreu un correu electrònic confirmant-vos la participació.

Tel. i Fax 93.766.17.73 ~ A/e: loteria[arroba]papereriaroger.com

    Les participacions són de 24 €mensual.

    La combinació de la Penya Primitiva Mensual Can Roger estarà penjada el primer dijous o dissabte en què es participa a la pàgina web www.papereriaroger.com/penyes (apartat Penya Mensual) a partir de les 18:00h. Allà mateix, també trobeu indicat el número de participants.

    Els premis que s'obtenen setmanalment es van acumulant fins després de l'últim sorteig del mes i, per tant, de l'últim sorteig en què participa la Penya. Es comencen a pagar l'endemà de l'últim sorteig, a partir de les 11:00h, lliurant la targeta de participació o bé amb el comprovant de la trasferència efectuada.

    Si heu pagat mitjançant una trasferència i voleu continuar jugant, només haureu d'abonar la diferència entre el premi obtingut i el cost de la inscripció següent. Si la diferència és al vostre favor, caldrà que ens indiquis el teu número de compte perquè et fem l'ingrés dels diners (si aquesta gestió comporta despeses, aquestes aniràn a càrrec del participant).

    Si ens toca el premi de la màxima categoria (6 encerts) caldrà que tots els participants, acreditats correctament, passin personalment per la nostra botiga i ens facilitin el seu nom i DNI juntament amb una còpia del mateix.